Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. június 17.)

Pénzcentrum2020. június 17. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. június 17., szerda.

Névnap

Laura, Alida

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 345.11 Ft
USD: 306.12 Ft
CHF: 322.23 Ft
GBP: 384.39 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 38060.73
OTP: 11830 Ft
MOL: 1955 Ft
RICHTER: 7015 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Június 17. szerda: Reggel, délelőtt marad a borongós égkép, majd csökkenni és gomolyosodni kezd a felhőzet, legalább rövid időszakokra szinte mindenütt kisüt a nap. Többfelé várható zápor, főként délután zivatar, felhőszakadás is lehet. A Nyugat-Dunántúlon élénk lesz az északias szél, máshol jellemzően mérsékelt marad a légmozgás. Az intenzívebb záporokat, zivatarokat néhol átmeneti szélerősödés kísérheti. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. Késő estére 16 és 20 fok közé hűlhet le a levegő.

Június 18. csütörtök: Éjszakára átmenetileg erősen felhőssé válik az ég, majd napközben szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között alakul.

Június 19. péntek: Éjszakára átmenetileg erősen felhőssé válik az ég, majd napközben szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Keleten többfelé, másutt szórványosan várható eső, zápor, főként északkeleten zivatar is lehet. Az északnyugati, nyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21, 27 fok között alakul, de északon néhol hűvösebb is lehet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Többfelé számítani kell vizes, csúszós útszakaszokra. Intenzív záport, zivatart felhőszakadás, jégeső is kísérhet. Hirtelen romolhatnak a látási viszonyok! Kedden a Dunántúlon sokfelé megerősödik az É-i szél, zivatarban viharos lökések is lehetnek.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Kettős fronthatás miatt sokaknál előfordulhat fejfájás, migrén, szédülés. Nőhet a szervezet görcskészsége. Ingadozhat a vérnyomás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,