Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. március 25.)

Pénzcentrum2020. március 25. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. március 25., szerda.

Névnap

Irén, Írisz

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.64 Ft
USD: 327.81 Ft
CHF: 334.61 Ft
GBP: 387.74 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32614.56
OTP: 9380 Ft
MOL: 2000 Ft
RICHTER: 5795 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 25. szerda: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, az északkeleti határvidéken lehet reggel még vékonyabb a felhőzet. Északon néhol, délen sokfelé várható havazás, amely napközben egyre inkább havas esőbe vált át, de az Őrségben, a Mecsekben, illetve a délnyugati határszélen egész nap havazás lesz a jellemző. Napközben újra többfelé megerősödik a keleti szél, ami a Dél-Dunántúlon hófúvásokat is eredményez. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +9 fok között alakul. Késő estére 0, +5 fokra hűl le a levegő.

Március 26. csütörtök: Délen, délnyugaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt kevesebb, illetve vékonyabb lesz a felhőtakaró. A Dunántúlon helyenként előfordulhat gyenge eső, reggel havas eső. A keleti, északkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3, +3 fok között alakul, de a szélvédett, kevésbé felhős helyeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 6, 12, másutt 11, 16 fok között valószínű.

Március 27. péntek: Nyugaton, délnyugaton szakadozik a felhőzet, pár órára kisüt a nap, másutt jellemzően napos, fátyolfelhős idő lesz. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Elsősorban délen és nyugaton többfelé számítani lehet hószállingózásra, havazásra, így csúszós, síkos útszakaszokra. A sokfelé erős északkeleti szél a havas tájakon hófúvást okozhat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az átlagosnál hidegebb idő a bőr kiszáradásához vezet. A felsőléguti megbetegedések esélye növekszik. Az erős szél is rontja hőérzetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,