Egymilliós fizetés és ingyen nyaralás: most Tiéd lehet az álommunka!

MTI2014. május 23. 18:59

Egy jó pályázattal most bárki megkaphatja Magyarország legjobb állását. Egymilliós tiszteletdíj, két és fél hónap ingyen nyaralás, ami alatt nemcsak kalandparkokat lehet majd tesztelni, de ki lehet próbálni a wakeboardozást, tandemugrást is.

Pályázatot hirdet a Magyar Turizmus Zrt. Az év utazója címre: a nyertes feladata 10 hét alatt beutazni Magyarországot, élményeit pedig videókban és blogbejegyzésekben megosztani az érdeklődőkkel.

A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni, a felhívás a http://evutazoja.indavideo.hu/ oldalon érhető el. A pályázat nyertese minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat el három tagú stáb kíséretében. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek meg az Indavideón, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit.

A 18. életévét betöltött nyertesnek "Magyarország legjobb állásában" olyan projektekkel kell megbirkóznia, mint videózás a föld felett, kalandpark-teszt, wakeboardozás, tandemugrás, tihanyi tekerés, Balaton Sound, kétéltű kalandtúra, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás.

Az eredményhirdetés június 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, nyaralás, magyarország, álláshirdetés,