Balaton Sound: gyorsan elfogyhatnak a legolcsóbb belépők

Pénzcentrum2013. december 11. 11:03

Szerdán délben indul a jegyvásárlás a 2014-es MasterCard Balaton Sound fesztiválra. A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva az sem elképzelhetetlen, hogy órákon belül elfogy az a 15 ezer jegy, amit elővételes áron kínálnak. Úgy tűnik, a szervezők is biztosak a sikerben - mutatja ezt az is, hogy több ezer forinttal emelkedtek a jegyárak az előző évhez képest. 

December 11-én délben, a fesztivál honlapján és ugyanabban a pillanatban - itthon és külföldön - több ezer jegyértékesítési ponton indul a jegyelővétel az elmúlt években több teltházas napot produkáló MasterCard Balaton Sound fesztiválra - jelentették be korábban a rendezvény szervezői. Az elővételes időszakban 15 ezer bérletet dobnak piacra, kedvezményes, 37 990 forintos áron. Emlékezetes: a 2013-as rendezvényre a legolcsóbb bérletek 33 ezer forintba kerültek, ám - mint azt Gerendai Károly, a fesztivált is szervező Sziget ügyvezető igazgatója nemrég egy interjúban elmondta - a zamárdi rendezvény esetében a nagyobb kereslet miatt nagyobb jegyáremelés is belefér.

A szervezők tájékoztatása szerint 2013-ban már két hónappal a kapunyitás előtt elfogytak a bérletek a Balaton-part legnagyobb nyári rendezvényére, így már most nagy az érdeklődés a jövőre július 10-13. között rendezendő MasterCard Balaton Soundra. Bár még több mint fél év van hátra az idei rendezvényig, néhány fellépő nevét már nyilvánosságra hozták. Így 2014-ben biztosan ott lesz Zamárdiban például David Guetta, Azealia Banks, Felix da Housecat, vagy Wiz Khalifa.

Idén nyáron nem csak a bérletek fogytak el jóval a fesztivál előtt, a helyszínen már napijegyhez sem lehetett jutni, de a rendezvény a környék turizmusát is felpörgette: megteltek a környező kempingek, szálláshelyek, sok látogató az északi partról utazott át.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

2013-ban összesen 127 ezren vettek részt a Balaton Soundon, a szervezők azonban nem növelik a fesztivál méreteit. A Sound a nemzetközi megmérettetéseken is jól szerepel: tavaly elnyerte a Festival Awards Europe szavazásán a Best Medium Festival, azaz a legjobb közepes méretű fesztivál díját, és idén is bekerült a legjobbak közé.

Címkék:
utazás, fesztivál, balaton sound, balaton sound jegyárak,