Fotók: ilyen hó van a hegyekben Magyarországon

Pénzcentrum2013. november 25. 08:35

Hétfő hajnalra Magyarországot is elérte a télies, helyenként havas időjárás.

Ma a csapadék többfelé válthat át havas esőbe, majd havazásba, napközben pedig hózáporok is kialakulhatnak - derül ki az időkép.hu előrejelzéséből.

Autósok százezrei veszélyben a magyar utakon - KATTINTS!

Zircen éjfél körül megjelentek az első hópihék, reggelre a hegyekben már havazott. 108 km/h-s szélvihart mértek Fonyódon. A Duna vonalából, Paks és Dunaújváros között - sőt, Kecskemétről, több helyről is havas esőt jelentettek. Budapesten (Óbudán) ezekben a percekben is enyhén szállingózik a hó.

Mint az a webkamera-képekből kiderül, több helyen, például a Mátrában már havas a táj:

Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: tovább dolgozik, nem ad senkinek - KATTINTS!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Kedden még mindig többfelé lesz erős, viharos az északias szél, hózáporok kialakulására is számítani lehet. A déli területeken lesz több felhő felettünk. Hajnalban szinte mindenhol fagyhat, délután 0-5°C várható.

Szerdán szárazabb, naposabb időre van kilátás, de még többfelé erős lehet az északias szél. Hajnalban helyenként -5°C köré csökken a hőmérséklet, nappal kevéssel emelkedik fagypont fölé. Gyenge melegfronti hatásban lesz részünk.

Címkék:
utazás, havazás, időjárás,