Mennyibe kerül az élet a Szigeten?

Pénzcentrum2013. augusztus 9. 17:02

A Sziget Fesztivál idén is megkéri gazdag kínálatának az árát, amit az ételek és italok vásárlásánál érezhet meg igazán a közönség. A Szigetköztársaság árfolyamait összegezte az InfoRádió.

A kevésbé gyakorlott fesztiválozókat meglepetésként érheti, a visszatérő vendégek felkészültebben néznek elébe az egy hét együttlét árainak. Az alkoholos italok terén egy korsó sör a támogató gyár részéről idén 650 forintba kerül, a folyó borok decije 3-400 forint, míg a röviditalokból a felespohár ára 8-900 forint.

Aki alkoholmentes italra vágyik, az már 280 forintért talál 2,5 deci ásványvizet, a félliteres szénsavas üdítők ára 400 forint körül mozog.

Nagy a választék - és a drágaság - az ételek terén: főtt kukoricát 400 forint, sajtos-tejfölös lángost 550 forintért vehet az éhes fesztiválozó. A hot-dog ára 700 forint, a gyros és az óriáshamburger 1000 forint körül kapható. Egy szelet pizza ára 650 forint.

De indiai curry, olasz tészta, görög saláta, brassói aprópecsenye, japán sushi és mexikói taco is csillapíthatja az éhséget.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A készpénz idén is tiltott fizetőeszköz a fesztiválköztársaságban. A Metapass kártyára érdemes jól vigyázni, mert elvesztése esetén nemcsak a rajta lévő összeget, de az 500 forintos letéti díjat is bukja a szigetelő.

 

Címkék:
utazás, fesztivál, sziget, röviditalok,