Elütéses baleset és füst a pesti metróban

Pénzcentrum2013. április 4. 08:05

Üzemzavar miatt az M3-as metró egy hosszabb szakaszán pótlóbuszok közlekednek csütörtök reggel - értesült a Pénzcentrum.hu.

FRISS! A BKK tájékoztatása szerint az M3-as metró szerelvényei 8:43-tól a teljes vonalon közlekednek.

Üzemzavar miatt az M3-as metró Nagyvárad tér, illetve Lehel tér közti szakaszán csütörtök reggel 7 óra 37 perctől pótlóbuszok helyettesítik a kieső metrószerelvényeket. A BKK Zrt. tájékoztatása szerint eddig 45 darab buszt csoportosítottak át a pótlásra. A Lehel tér és Újpest, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között zavartalanul közlekednek a vonatok.

A metróforgalmat a Kálvin téren elütéses baleset, a Deák Ferenc téren az elsődleges jelentések szerint jelzőberendezés meghibásodása (füstölése) akadályozza.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a BKK fődiszpécserétől megtudta a fennakadáson folyamatosan dolgoznak. Helyszíni tudósítónk szerint a pótlóbuszok megállóiban hatalmas tömeg torlódott össze, sokan csak a második-harmadik érkező járműre férnek fel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, metró, Budapest,