Nem lehet sms-ben autópályamatricát venni

MTI2012. augusztus 6. 08:34

Szolgáltatói vonalhiba miatt átmenetileg nem lehet SMS-ben autópálya-matricát vásárolni, azonban a többi értékesítési csatorna zavartalanul működik - tájékoztatotta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. kommunikációs vezetője vasárnap este.

Elhárították a szakemberek a műszaki problémát, így újra lehet sms-ben autópálya-matricát vásárolni - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Vasárnap délután óta szolgáltatói vonalhiba miatt nem lehetett sms-ben autópálya-matricát vásárolni, de más módon - az autopalya.hu-n, az ügyfélszolgálatokon és viszonteladóknál - hozzá lehetett jutni a matricához.

Béni Gyöngyi elmondta, hogy a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak, de egyelőre nem tudni, mikorra állhat helyre a szolgáltatás.

Az autópálya kezelő arra kéri az utazni készülőket, hogy a hiba elhárításáig online, a autopalya.hu oldalon, az ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladó partnereknél - például töltőállomásokon - váltsák meg az úthasználati jogosultságot, az e-matricát.

A társaság weboldalán kezelési költség és plusz felszámolt kényelmi díj nélkül elérhető az online vásárlási felület. Az E-ügyfélszolgálaton minden típusú jogosultság kapható elővételben is, a fizetés pedig bankkártyával történik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: