10 ezer osztrák fiatal jön idén a magyar fesztiválokra

Pénzcentrum2012. május 17. 15:33

Évente több mint tízezer osztrák fiatal keresi fel a három legismertebb magyar nyári könnyűzenei fesztivált - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt.

Az idén 20. alkalommal megrendezendő SZIGET, valamint a Balaton Sound és VOLT fesztiválok ausztriai népszerűsítése érdekében rendezett sajtótájékoztatón Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője elmondta, hogy a könnyűzenei programok promóciója egyben országmarketing is, amely a fiatalos, "trendi életérzést" közvetíti külföldön hazánkról.

A fiatalok körében igen népszerű hazai könnyűzenei fesztiválokra és a Forma 1 magyarországi futamára minél több osztrák fiatal megnyerése érdekében az MT Zrt. átfogó promóciós kampányt indított az év elejétől közösségi oldalakon is, valamint a célközönség elérése alkalmas fórumokon.
 
Az akció keretében a Sziget szervezői, az MT Zrt. és egy grazi divat- és design stúdió közös nyereményjátékkal buzdították az osztrák fiatalokat arra, hogy tervezzék meg a 20 éves SZIGET Fesztivál idei pólókollekcióját. A nyertes művet a közösségi portálokon nyomon követhető verseny során választották ki, amely limitált szériában megvásárolható.

Címkék: