Fizess az óráddal a Sziget fesztiváljain

Pénzcentrum2011. június 28. 12:02

Fesztiválkártya mellett Fesztiválórával is fizethetnek a Sziget idei rendezvényein a látogatók. A Fesztiválóra egy feltölthető Fesztiválkártya tudása egy, az adott rendezvény arculatára szabott, limitált kiadású órába építve. A tulajdonosa rendezvény területén mindenhol fizethet vele.

A szervezők tájékoztatása szerint a vízálló órához fesztiválon megtalálható Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál, valamint a VOLT Bolt pontoknál lehet hozzájutni, bruttó 7.990 Ft-os áron. A Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál azonnal pénzt is lehet rá tölteni, készpénzzel vagy a kijelölt pontoknál bankkártyával.

Az órával egyetlen érintéssel lehet fizetni, ugyanúgy, mint a Fesztiválkártyával - ekkor a hagyományos bankkártyaterminálokhoz hasonló terminálon nemcsak a vásárlás összege, de az órán megmaradó egyenleg is megjelenik, így elvileg a véletlen fizetések, dupla fizetések kizártak. Az órára feltöltött és el nem használt pénzt a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a Feltöltő Pontoknál bármikor visszafizetik, az óra megmarad tulajdonosának.

Az EFOTT-on a TakarékPont óráival fizethetsz

A TakarékPont hálózat a múlt héten arról tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t, hogy a július 12-én kezdődő EFOTT teljes időtartama alatt képviselteti magát a fesztiválon, két készpénzkiadó automatával, valamint az értékesítési helyekre, kereskedelmi egységekhez kihelyezett PayPass terminálokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a résztvevők a fesztivál egész területén fizethessenek TakarékPont PayPass kártyájukkal vagy karórájukkal.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

"Természetesen, akinek még nincs PayPass karórája de megtetszik neki, annak a helyszínen is lehetőséget biztosítunk az igénylésre, aki pedig már meglévő PayPass órájával vásárolja meg belépőjét, kedvezményt kap annak árából." - mondja Brezina Szabolcs.

 

Címkék: