VOLT Fesztivál: izgalmas újdonságok várják a bulizókat Sopronban

Pénzcentrum2011. június 24. 07:36

Innovatív és interaktív szolgáltatásokkal várja a jövő héten kezdődő VOLT Fesztivál látogatóit az esemény főszponzora, a Telekom.

A vállalat a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta, a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető vált az idén a társszolgáltatókkal egyeztetve, hogy percalapú belépőjegyet vásárolhatnak a VOLT-ra mobiltelefonjuk segítségével. A mobilvásárlás menete egyszerű, egy bizonyos telefonszámra kell a fesztivál kódját (VOLT) a bejáratnál SMS-ben elküldeni, majd a kapott belépőkódot felmutatni a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál, ahol a belépésre jogosító karszalag vehető át. Ha úgy alakul, hogy valaki végül egész nap bent marad a fesztiválon, akkor sincs gond, mert a jegyek ára maximalizálva van, tehát nem lehet túlszaladni a percekkel. A perc alapú jegyeket a VOLT Fesztivál első napjától lehet megvásárolni.

A Telekom 2011. június 6-tól indítja el XY kampányát, amelyben a nyári fesztiválokra kínál egyedi lehetőséget a résztvevőknek. Az egy hónapon át, július 6-ig tartó kampány során, bárki, aki a T-Pontokba látogat és ott bármilyen terméket vagy szolgáltatást vásárol hűségidővel, egy XY karszalagot kap, amellyel a Leggyorsabb Sávon juthat be a VOLT, a Heineken Balaton Sound, illetve a Campus fesztiválok egyikére, természetesen az odaszóló jegy vagy bérlet birtokában.

Az XY-oknak a "Leggyorsabb Sáv" feliratú bejárati kapukat kell keresniük a fesztiválok bejáratánál, ahol nagyobb sorban állás nélkül mehetnek be. A fesztiválokon a karszalagokat viselő X-eket és Y-okat további meglepetések várják, például, ha ellenkező betűjelű párt találnak maguknak, minden nap egy XY koktélra is vendégül látja őket együtt a Telekom, vagy személyesen találkozhatnak a fesztiválon fellépő zenészekkel, akiktől bepillantást nyerhetnek a backstage kulisszatitkokba.

 


A környezettudatos, vonattal utazó fesztiválozók hangulatának meglapozásáról már az utazás ideje alatt gondoskodik a Telekom. A Sopronba érkező fesztiválozók az ingyenes fesztivál expresszel kényelmesen juthatnak el a Lövérekbe. A tavalyi évről már jól ismert kisvonat idén is biztosan a fesztiválozók egyik kedves és hasznos barátja lesz. A kényeztetés és kényelem jegyében a márkázott kisvonat a soproni vasútállomás és a fesztivál bejárata között közlekedve szállítja a vendégeket naponta 10 órában, díjmentesen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő T-Mobile Teraszon napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. A kényelmes klubban, amellett, hogy ingyen internetezhetnek, lemerült telefonjaikat is feltölthetik a fesztiválozók. 14 munkaállomásos internet-kamion várja a helyszíneken, naponta 10.00 órától 21.00 óráig, a netezni vágyókat, a VOLT Fesztiválon mindehhez a kiépített optikai hálózat biztosít megbízható sebességet. A fesztiválra laptopokat visz a cég, amelyeket - bizonyos időszakokban - bárki használhat emailezésre vagy böngészésre.

A fesztivál több pontján elhelyezett QR-kódok segítik a tájékozódást, amelyek a telefonokkal lefotózva digitális programfüzetként funkcionálnak, szintén a Telekom jóvoltából. Hasznos információk, fesztivál programok, fellépők, Telekom szolgáltatások, minden egy helyen.

 

Címkék: