Gyorshajtás, 200 ezer: vajon kifizeti a büntetést az osztrák sofőr?

Pénzcentrum2011. május 16. 18:02

Újabb gyorshajtókat fotóztak le a rend éber őrei a hétvégén. Mindkét szabálytalan sofőr 200 ezer forintos közigazgatási bírságra számíthat, azonban nagy kérdés, hogy maradéktalanul sikerül-e bevasalni a büntetéseket, ugyanis az egyik elkövető vélhetően osztrák származású.

2011. május 13-án az M5 autópálya 47 kilométerénél egy osztrák BMW vezetője lépte túl a megengedett sebességet. 130 km/h helyett 234 km/h-val száguldott az autópályán.

 


Szintén május 13-án az esti órákban a Dabasi Autópálya Alosztály munkatársai az M0 autóút 31 kilométerénél rögzítették, amint egy autós a megengedett 80 km/h helyett 180 km/h-val közlekedett.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Mindkét vétkes járművezető 200 ezer forint közigazgatási bírságot kap a szabálysértésért.

 

Címkék:
gyorshajtás fotó,