Megdöbbentő képek Japánból: ilyen volt, hat nap után ilyen lett

Pénzcentrum2011. március 24. 15:02

A szétszaggatott aszfaltcsíkot ábrázoló kép jól szemlélteti a márciusi földrengés erejét. A japánoknak azonban egy hét sem kellett hozzá, hogy tökéletesen helyreállítsák az útszakaszt, ami egyértelmű üzenet, hogy szigetország talpra fog állni a kettős természeti katasztrófa után.


A japánok összetartását jól jellemzi, hogy sokan már a természeti csapások másnapján munkába álltak és megkezdték a helyreállítást.

 


Az érintett útszakasz felújítási munkálataihoz március 17-én láttak hozzá az építők, hat nappal később pedig már át is adták a forgalomnak az új aszfaltcsíkot.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A képek forrása: Daily Mail

Címkék: