Így tankolnak lopott rendszámmal: eredeti felvétel

Pénzcentrum2011. február 17. 19:02

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, az utóbbi időben megszaporodott a rendszámtábla lopások száma, ugyanis ez lett a benzinkutakat fosztogató tolvajok egyik eszköze. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága egyedi azonosító jel meghamisítása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2010. augusztus 24-én 13 óra 20 perckor a Dabas, Pesti úton található benzinkúton tankolás után, majd onnan fizetés nélkül elhajtott. A szabálysértési eljárás során kiderült, hogy az elkövető által vezetett személygépkocsi rendszáma lopott volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható tettest felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán munkaidőben, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábban: Itt az új trükk! Így lopnak a benzinkúton

 

Címkék: