Pestre hoznák az utast a londoni taxik + meglepő fotók

Pénzcentrum2011. február 4. 14:02

Figyelemfelkeltő, Magyarországra csábító feliratokkal befedett taxik járják London utcáit január 24-e óta.

A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete által szervezett, Budapest Winter Invitation kampányt népszerűsítő akció keretében 75 járműre került fel a téli hidegben budapesti termálfürdőzésre csábító "hot springs - unplugged" felirat, amely mellett a kampány honlapjának elérhetősége is látható.

 


A londoniak még legalább két és fél hónapig találkozhatnak a "kreatív öltözékbe bújtatott" taxikkal.

 


A március 31-ig tartó BWI akció célja Budapest mint vonzó turisztikai desztináció népszerűsítése, valamint a főváros utó- és előszezoni vendégforgalmának növelése. Az 5. BWI kampány kiemelt stratégiai partnerei -többek között- a Malév Zrt., a Magyar Szállodaszövetség, és a Budapest Airport Zrt., de utazási portálok, valamint hazai a szállodák és egyéb turisztikai szolgáltatók, például autókölcsönzők és programszervezők is támogatják a programot.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

 

Címkék: