Szenzáció! Magyar szálloda a világ legjobbjai között

Pénzcentrum2011. január 20. 11:02

A TripAdvisor "Travellers' Choice Awards 2011" elnevezésű szavazás keretében a világ egyik legmeghatározóbb turisztikai információs és véleményformáló portálján az utazók a legjobb szállodákról voksolhattak különböző kategóriákban.

A 2011. január 19-én publikált eredmények szerint a világ luxusszállodái között a Hotel Palazzo Zichy a 8. helyen szerepel, míg ugyanebben a kategóriában, európai viszonylatban a 6. helyezést érte el.

 


Az elismerések sora ezzel nem ér véget, ugyanis a Budapest 8. kerületében található hotel mind az európai, mind pedig a világ szállodáinak TOP25-ös listájára is felkerült: előbbi kategóriában a 9., utóbbiban pedig a 16. helyen szerepel.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A végeredmények több mint 40 millió utazó ismerete és véleménye alapján alakultak ki.

 

Címkék: