Vendéglátósok seregszemléje

Pénzcentrum2010. október 18. 16:02

Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban képviseltetik magukat a vendéglátás, a szállodaipar és a gasztronómia jeles képviselői. A HOVENTA szakkiállításának új gazdája a HUNGEXPO Zrt. a tavalyinál sokkal színesebb programokkal, nagyobb alapterületen, nemzetközi kiállítókkal együtt várja vendégeit.

Az idén kiemelt téma lesz a "HOTEL AND RESTAURANT DESIGN", ami miatt a szállodaipar beszállítói is nagyobb létszámban képviseltetik magukat.  A 120 hazai cég mellett olasz, cseh, görög, osztrák és szerb vállalatok is bemutatkoznak. A kiállítók teljes száma 150 körül várható. 

A vendéglátó- és szálloda szektor hazánkban fejlődő ágazat, a kiállításon így bemutatják a legújabb technológiákat, piaci trendeket, lehetőségeket. Látható lesz, miként modernizálható a szállodák belső kialakítása, berendezése. A látogató megtekintheti egyes vendéglátó egységek vizes blokkjainak, mosdóinak, konyháinak kialakítását; valamint a legújabb épületgépészeti és világítástechnikai megoldásokra is fény derül. 

A kiállítás soha nem látott szakmai támogatással valósul meg az idén. Kiemelt partnerek a Magyar Szálloda Szövetség és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Emellett számos más társaság jelen lesz. Képviseltetik magukat a pékek, a cukrászok, a bútor- és faiparosok, a lakberendezők, az élelmezésvezetők és az épületgépészek is.

A rengeteg partner számos programot kínál a négy napban. Lesz konyhai főzőshow, borkóstolás, szállodai portásverseny, cukrászvetélkedő, bármixer bemutató. A szemlélődők igazi sztárokkal is összefuthatnak. Egy-egy szakmában jeles, ismert hazai és külföldi vendég bemutatóval kedveskedik. 

2010-ben ENERGIA NAPOT is tartanak, mivel egyre fontosabb a környezetet kímélő technikák alkalmazása. Az energiatakarékos, költséghatékony megoldásokról pedig konferenciát tartanak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Akit kicsit is érdekel a vendéglátás, a turizmus, a gasztronómia, annak mindenképp érdemes kilátogatni október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Sok érdekesség, versenyek, akciók, nyeremények, szemináriumok, Workshopok, és a jövő ágazati technológiái várják a kedves vendégeket három helyszínen több napon át. Jegyeket az interneten online és a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Részletes program a http://www.hoventa.hu/ oldalon található.

Címkék: