A 6:3-hoz méltatlan meccs jöhet: "Legalább fújolni gyertek ki!"

Pénzcentrum2010. augusztus 10. 16:58

Az angolok attól tartanak, hogy megdőlhet az eddigi negatív rekord, ami a Wembley-ben lejátszott válogatott találkozók nézőszámát illeti. Soha ilyen olcsón nem kínáltak még jegyeket a szigetországban nemzetek között összecsapásra. A szövetségi kapitány a világbajnokságon történt lebőgés után csak annyit üzent a szurkolóknak, hogy legalább fújolni jöjjenek ki a stadionba.

Egy tavaly júniusi Andorra elleni összecsapást - a Wembley méreteihez képest mindössze - 57 897-en tekintettek meg a helyszínen, amit átadhat a múltnak a magyar válogatott ellen holnap megrendezésre kerülő mérkőzés. Az angol válogatott 4-1-es vereséget szenvedett a világbajnokságon Németország csapatától, ami sok szurkoló számára érdektelenné tette a magyarok elleni mérkőzést.

A Wembley-be látogató szurkolók még soha nem juthattak ilyen olcsón belépőjegyhez, ami sajnos a mi válogatottunknak a nemzetközi labdarúgásban elfoglalt helyét is minősíti. A legolcsóbb jegyek 10 fontba (3350 forintba) kerülnek, de a felezővonal környékén ülőknek is csak 40 fontot (13 400 forintot) kell fizetniük a belépőért.

Fabio Capello, az angol válogatott olasz származású szövetségi kapitánya üzent a szurkolóknak, hogy ha másért nem, legalább azért látogassanak ki egy tízesért a stadionba, hogy őt - és csapatát - ki tudják fütyülni a világbajnoki fiaskó miatt.

Címkék: