Lelkesek a sztárfellépők, bejött nekik az idei EXIT

Orosz Márton2010. augusztus 1. 17:32

Oda-vissza vannak a legnagyobb könnyűzenei sztárok a szerbiai EXIT Fesztiváltól. Az idei rendezvény fellépői áradoznak a különböző fórumokon a rendezvényről.

Roddy Bottum, a fesztivál egyik legnagyobb sztárjának számító Faith No More billentyűse például csúcsszupernek nevezte a vasárnapi fellépésüket. Az Atari Teenage Riot Twitter-oldalán a zenekar tagjai azt írták: "Szerbia ma este szürreális és ütős volt. Köszönjük nektek."

Gareth McGrillen, a Pendulum basszusgitárosa szerint az EXIT-en évek óta a legjobb fellépésüket produkálta az ausztrál zenekar. Laidback Luke az idei év 5 legjobb rendezvénye közé sorolta az újvidéki bulit.


A rendezvény nem csak a fellépőknek, hanem a közönségnek is igazán tetszett. A szervezők tájékoztatása szerint a négy nap alatt összesen 165 ezren vettek részt a szerbiai fesztiválon. Az újvidéki péterváradi erődben 20 színpadon mintegy 600 fellépő szórakoztatta a nagyérdeműt: a koncertek - a magyar fesztiválszokásoktól kissé eltérően- estefelé kezdődtek, és egészen másnap délelőttig tartottak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A 11. évébe lépő EXIT Fesztivál komoly hírnevet szerzett magának a világban: három éve a UK Festival Awards a legjobb Nagy-Britannián kívüli fesztiválnak választotta az EXIT-et, az amerikai Time magazin pedig tavaly a dániai Roskilde és az angliai Glastonbury fesztivál mellett a legszínvonalasabb zenei rendezvények közé sorolta.

Címkék: