BKV-val a Forma 1-re: olcsón és gyorsan

Pénzcentrum2010. július 28. 17:32

A BKV Zrt. idén is segít az érdeklődőknek eljutni a Forma 1-re. A közlekedési társaság a verseny ideje alatt - 2010. július 30-31 (péntek-szombat) és augusztus 1. (vasárnap) - az Örs vezér teréről a Gödöllői HÉV-vel, az Árpád hídtól pedig autóbuszokkal biztosítja a Hungaroringre látogatók közlekedését.

A Forma 1-es pálya a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV szerelvényekkel érhető el, amelyek azonban nem állnak meg a Hungaroring megállóhelyen. Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal közelíthető meg a verseny helyszíne. A Gödöllői HÉV-szerelvények a megszokott menetrend szerint, de péntek délután, szombat és vasárnap nappal megduplázott kocsiszámmal közlekednek, hogy minél kényelmesebb utazást tudjunk biztosítani. A Cinkotára és Csömörre közlekedő HÉV-vel a Forma 1 pálya nem érhető el.

Az autóbuszok menetrendje ezen a linken érhető el.

A Magyar Nagydíj ideje alatt (július 30-31-én és augusztus 1-jén) Mogyoród HÉV állomásig kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak azok, akik az adott napon és időpontban érvényben lévő 24 és 72 órás jeggyel vagy Budapest kártyával rendelkeznek. Az Árpád hídról a Forma-1-es versenyre induló közvetlen buszjáratok a versenyre érvényes belépővel rendelkezők számára ingyenesek.

Forrás: BKV Zrt.

Folytatódik a pokoli magyar sikertörténet - interjú

Címkék: