Figyelem! Megváltozik a forgalmi rend a Margít hídon

Pénzcentrum2010. június 7. 08:47

Megváltozik a forgalmi rend hétvégén a Margit hídon, mert áthelyezik a villamossíneket az átkelő északi felére. A felújítás már félidejéhez közeledik, az északon megépített villamossíneket most összeillesztik a Margit és a Szent István körúton futó sínekkel. Ezt követően, hétfőtől már az északi oldalon közlekedik a 4-es és 6-os villamos.

A térfélcsere a gyalogosokat és a kerékpárosokat is érinti, ők hétfőtől az északi járdát használhatják. A Margitszigeti aluljárót lezárják, a szigetet ezentúl közvetlenül a járdáról lehet megközelíteni.

A vágányzár ideje alatt változik a tömegközlekedés: vasárnap este az Oktogon és a Moszkva tér között pótlóbuszok szállítják az utasokat, napközben pedig a Jászai Mari tér és a Moszkva tér között járnak buszok.

Utóbbira azért van lehetőség, mert a BKV a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület javaslatára úgynevezett kúszóvágányokat épít a sínekre. Így azok a híd lábánál tudnak visszafordulni, közvetlen kapcsolatot biztosítva a Nyugati pályaudvar és a 2-es villamos között.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forrás: Független Hírügynökség

Címkék: