Megalapították Google városát

Pénzcentrum2010. március 3. 16:02

A Google néhány hete mutatta be saját fejlesztésű net-szolgáltatási technológiáját: a világújdonságnak számító újítás ezer megabites internetet jelent. A cég felhívására március 26-ig jelentkezhetnek azok a városok, amelyek azt szeretnék, hogy náluk próbálják ki az új rendszert.

A kansasi Topeka városának vezetése annyira fellelkesült az ötlettől, hogy úgy döntöttek, a település Google-ra változtatja nevét -igaz, csak egy hónapra.

 

 


William Bunten polgármester tervét a városi tanács ellenszavazat nélkül támogatta. Az akció nem titkolt célja, hogy a város kitűnjön a sok pályázó közül, így felhívják magukra a Google -és a világ közvéleményének- figyelmét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Topeka történelmében egyszer már előfordult egy hasonló névváltoztatás: 1998 augusztusában ToPikachu lett a város neve, a világszerte népszerű Pokemon-sorozat egyik szereplője, Pikachu nevére reflektálva.

Címkék: