Sztrájkba léphetnek a német pilóták - Gondold át, hogyan repülsz!

Pénzcentrum2010. február 18. 14:40

A németországi pilótákat tömörítő szakszervezet, a Vereinigung Cockpit a Germanwings pilótáit sztrájkra buzdította a 2010. február 22-25. közötti időszakban. Ezzel kapcsolatban a Budaepstről is repülő Germanwings az alábbi közleményét juttatta el szerkesztőségünkbe.

A Germanwings számol a sztrájk légi forgalomra gyakorolt következményeivel, és sajnálatát fejezi ki, hogy ennek hatását az utasok érezhetik. A Germanwings helyettesítő menetrendet készített elő, amelyet folyamatosan aktualizál a társaság honlapján.

Azon utasok számára, akik a sztrájk idejére megvásárolt repülőjegyüket módosítani szeretnék, a Germanwings egyszeri díjmentes átfoglalási lehetőséget kínál egy másik Germanwings-járatra. Ennek feltétele, hogy az eredeti járatra tervezett repülőjegy foglalása 2010. február 16-án 23:59-ig megtörtént legyen, hogy az új utazási dátum 2010. március 25. előtti időszakra vonatkozzon, és hogy a járat indulási helye és célállomása változatlan maradjon.

A Germanwings call center Magyarországról a következő telefonszámon érhető el: 06-91-110-110. A telefonszám nem minden telefonhálózatból érhető el, és emelt díjas. Szerkesztőségünket úgy tájékoztatták, hogy a mobil hálózatokból hívható, a hívás díja pedig 105 forint percenként.

Címkék: