Wizz Air új járatot indít Budapestről Pisába

Pénzcentrum2010. február 11. 11:02

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága tovább bővíti útvonalhálózatát. A légitársaság 2010. július 1-től elindítja új járatát Budapestről Pisába. Pisa a hatodik olasz célállomás, amit a Wizz Air Budapestről elérhetővé tesz. A járat heti három alkalommal közlekedik majd.

Jegyek már bruttó 8,680 forinttól foglalhatók a wizzair.com-on és a 06 90 181 181 telefonszámon.

A pisai járatra, mint minden Budapestről induló járatra javasoljuk az online utasfelvételt, amely jelenleg Budapestről és további 20 repülőtérről vehető igénybe. Miután 2010. április 1-től minden útvonalon, mindkét irányból elérhető lesz az online utasfelvétel, a repülőtéren történő utasfelvételért 2,750 forintot kell majd fizetni a repülőtéren. Az online utasfelvétel továbbra is ingyenes lesz. Az új rendszer jelentősen lecsökkenti, vagy akár meg is szüntetheti a check-in előtti sorbanállást és értelemszerűen a check-in pultok számát, így mind az utasok, mind pedig a légitársaság számára optimális megoldást jelent.

A Wizz Air több mint 7,8 millió utast szállított 2009-ben, 33%-kal többet, mint egy évvel korábban. A légitársaság jelenleg 28 Airbus A320 repülőgépet üzemeltet 11 bázisról Lengyelországban, Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában és Csehországban. Budapestről jelenleg 20 célállomást ajánl a Wizz Air.

Címkék: