Újra repül Eszékre a Ryanair

Pénzcentrum2010. február 10. 11:15

Tamás László a Ryanair Egyesült-Királyságért, årországért és Közép-Kelet Europáért felelős Sales & Marketing vezetője a következőket mondta ma: "Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága 2010. május 5-től ismét repülni fog Eszékre Németországból, Frankfurt-Hahn repülőteréről hetente kétszer. A jegyek már 19.99 eurótól (egyirányú útra, beleértve az adókat és illetékeket) foglalhatók a www.ryanair.com -on.

Az eszéki járat egyben lehetőség is az Európai Kultúra Fővárosának, Pécsnek, hogy szignifikánsan megnövelje a Németországból Pécsre utazó turisták/látogatók számát, akik a Pécshez legközelebb eső repülőtéren, Eszéken keresztül garantáltan a legolcsóbb áron érkezhetnek az Európai Kultúra Fővárosába. Ryanair közölte, hogy továbbra is nyitott a közös marketing együttműködésre és szívesen promótálná Pécset mind Németországban mind Nyugat-Európában.

A recesszió ellenére a Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága továbbra is exponenciálisan növeli mind az utasai mind az úticéljai számát, a 2009/2010-es pénzügyi évben 66millió utast szállít ezzel 10millió utassal szárnyalja felül a Lufthansát. A költségtudatos utazóközönség a garantáltan legalacsonyabb árakat választja és nem kíván többet az indokolatlan kerozinfelárakkal és irreálisan magas árakkal csábitó, adófizetők pénzén fenntartott légitársaságokkal repülni.

Ryanair a legpontosabb szolgáltatást nyújtja Európában és a legmodernebb, legkörnyezetbarátabb flottával rendelkezik.

A következő európai úticélok várnak a garantáltan legalacsonyabb áron utazni vágyó utazóközönségre :

Eszékről: Frankfurt-Hahn

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapestről: Dublin, Bristol, East-Midlands és Glasgow(Prestwick) március 28-tól

Pozsonyból: London Stansted, London-Luton, Dublin, Edinburgh, Birmingham, Bristol, Stockholm-Skavsta, Brüsszel-Charleroi, Alicante, Barcelona-Girona, Malaga, Milano-Bergamo, Pisa, Bari, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Liverpool, Parizs, Bologna, Róma, Palma de Mallorca és Trapani(Szicília).

Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága 40 bázisrepülőtérről, osszesen 150 repulőtéren kozlekedik és több mint 1000 diszkont útvonalat üzemeltet 26 országból. Ryanair 218 új Boeing 737-800 repülőgépet üzemeltet és további 96 azonos típusú repülőre van fix megrendelése amelyet a következő 2,5 évben fog üzembehelyezni. A Ryanairnek jelenleg több mint 7,000 munkatársa van és 2009/2010-es üzleti évben 66 millió utast fog szállítani.

Címkék: