Durva! Tóban lelte végzetét a 300 milliós luxus sportkocsi + videó

Pénzcentrum2009. november 15. 12:02

Pelikán okozta a vesztét egy Bugatti Veyron típusú 300 milliós szupersportautónak a dél-kelet Texasban található Galveston közelében.

A világ leggyorsabb autójaként számon tartott, 400 km/h feletti sebességre is képes Veyronjával hajtott a Mexikói-öböl melletti egyik tóba amerikai tulajdonosa. A sofőr a vezetési szempontból tökéletes időjárási körülmények között - állítása szerint - azért rántotta félre a kormányt, mert megijedt egy alacsonyan szálló pelikántól.


A kormány elrántása után az autó első kereke az út menti mocsaras talajra futott, amin a vezető elvesztette uralmát a kocsi felett, és az út mellett lévő lagúnába csúszott. A jelenlévők állítása szerint a sofőr az autót nyitott ajtóval és járó motorral hagyta úszni. A kocsi 16 hengeres motorja 15 percig bírta a víz alatt mielőtt kilehelte volna a lelkét.

A Veyronból összesen csupán 200 darabot építenek, és eddig csak 15 került az Egyesült Államokba, ahol az új ára 2 millió dollár (362 millió forint) körül alakul - tájékoztat az AP.

A mentésről az alábbi videofelvétel készült:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címkék: