TOP 10: A világ legdurvább parkolásai - videók!

Pénzcentrum2009. november 1. 10:02

Íme a világ legviccesebb parkolós videói: figyelmetlen sofőrök, éles helyzetek, kacagtató szituációk. Bár az is lehet, hogy nem mindenki nevetett a végeredmény láttán.

Beindult a KGFB-kampányok szezonja, a biztosítók egymás alá licitálnak, azonban a legjobb biztosítás sem ér semmit, ha az autós nem tudja megfelelően használni a fék-és gázpedált, a kuplungot, vagy csak egyszerűen figyelmetlen. A Daily Telegraph című brit napilap összegyűjtötte a legviccesebb parkolós videókat, amiket mi most mindenféle kommentár -és a filmeken szereplő sofőrök nemének különösebb elemzése- nélkül adunk közre.

10.

9.

8.

7.

6.

5.

4.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

3.

2.


1.

Címkék: