Ágaskodhat az olasz csődör

Pénzcentrum2009. szeptember 9. 13:02

Egy internetes szavazás keretében megválasztották a világ legnépszerűbb autó márkajelzését. A meglepetés elmaradt, ugyanis a Ferrari ágaskodó pacija végzett az élen, de valakinek sikerült "belerondítani" az olasz hegemóniába.

A Lamborghini dühös bikája a harmadik helyen végzett, mivel a brit Aston Martin szárny formájú emblémájának sikerült beékelődni a két olasz sportautó gyártó közé.

A szimbólummá vált olasz csődör a szavazatok 48 %-át szerezte meg, az Aston Martin emblémája minden negyedik szavazót varázsolt el, míg a Lamborghini bikája 8 %-ot gyűjtött.

A Ferrari név önmagáért beszél, ők gyártották minden idők legnagyszerűbb sportautóit, de sokat nyomott a latba az is, hogy az olasz istálló 1950-től egyedüliként a száguldó cirkusz minden eddigi idényében részt vett.

A brit luxus sportautó viszonylag egyszerű logójának előkelő helyezéséhez nagyban hozzájárulhatott, hogy a felmérést Nagy-Britanniában végezték.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A mérnöki teljesítmény és a formavilág színvonalas párosítása nem csak a Ferrarinak megy Olaszországban, amit a Lamborghini harmadik és a Maserati hatodik helyezése ékesen bizonyít.

Az olasz gyökerekkel is rendelkező francia Bugatti lett a negyedik, míg a német Porsche az ötödik helyen zárt.

Címkék: