Íme az évszázad rejtélye! Mindenki meglepődött

Pénzcentrum2009. augusztus 14. 10:32

Egy brit kekszgyártó cég titokzatos ízű chipset dobott piacra, és ennek kapcsán közvélemény-kutatást végeztek arról, melyek az évszázad nagy rejtélyei. Meglepő eredmény született...

A Doritos kekszgyártó cég különleges új terméket dobott piacra Nagy-Britanniában. Az ID3 fantázianévre hallgató chips a reklámszöveg szerint titokzatos, misztikus ízvilággal rendelkezik. Az új termék marketingkampánya során a gyártó cég megbízásából felmérést készítettek arról, mi az elmúlt évszázad legnagyobb rejtélye.

Még maguk a felmérés készítői is meglepődtek az eredményen. A britek szerint ugyanis a legnagyobb titok az, ki rejtőzhet a BBC-n futó Top Gear (Csúcsmodellek) című autósmagazin sofőrjének sisakja mögött.

A műsornak világszerte átlagosan 350 millió nézője van, közülük 5 millióra tehető a rendszeres nézők száma. 2005-ben a műsort Emmy-díjjal tüntették ki.

A műsorban bemutatott sportkocsikat a rejtélyes The Stig versenykörülmények között teszi próbára egy tesztpályán. Az itt mért köridők összesítéséből kialakult egy örök ranglista, ami folyamatosan kiegészül az egyes új modellekkel.

Többeket -köztük Formula 1-es pilótákat is- hírbe hoztak már azzal, hogy ők rejtőznek a titokzatos bukósisak alatt, azonban a teljes igazságot csak a műsor készítőinek egy része ismeri.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az autótesztelő olyan rejtélyeket előzött meg, mint a Loch Ness-i szörny, a Kennedy-összeesküvés, Marilyn Monroe halálának különös körülményei, vagy épp a Bermuda-háromszögben történt eltűnések.

Címkék: