A Budai Várba költözik a száguldó cirkusz

Pénzcentrum2009. június 16. 13:32

Július 23. és 26. között a Hungaroring Fest keretein belül a Forma-1 szerelmeseié lesz a pálya. A nyitó nap estéjén rendezik meg a Red Bull Street Parade futamát: Sebastian Vettel (Red Bull Racing) és Palik László valódi Forma-1-es versenyautókkal száguldozik majd a Palota úton. Eközben Besenyei Péter magyar műrepülő világbajnok a levegőben veszi ki a részét az izgalmakból. Természetesen a szervezők nem csak a "megszállottakra" gondoltak, igazi kikapcsolódás vár a család összes tagjára!

Csütörtökön este a Red Bull Street Parade korbácsolja fel a hangulatot. A tervek szerint két Forma-1-es járgánnyal Sebastian Vettel, a Red Bull Racing nagy reménységű pilótája és Palik László rendez látványos bemutatót. Lesznek oldtimer csodák, rally autók, és a Ferrari Challange néhány kiemelt képviselője is közelről körbejárható. A tervek szerint Talmácsi Gábor motorját is kiállítják az eseményen.

Bemutatkozik a Need For Speed SHIFT 2009. Magyarországon most először lehet kipróbálni a legújabb autós játékot, még a boltok polcaira is csak szeptemberben kerül a program. A Boxutcában 20, ingyenesen használható szimulátort állítanak fel, ezeken kicsik és nagyok is próbára tehetik ügyességüket. Esténként a nap legjobbjai értékes ajándékokért mérhetik össze tudásukat, küzdelmüket egy, a Nagyszínpadon felállított 25 négyzetméteres LED falon követhetik az érdeklődők.

Izgalmas látnivalók. Vendégeink elmerülhetnek a "Magyar feltalálók utcájának" kincsei között, megcsodálhatják a magyar kézműves remekműveket, így például a Herendi porcelán termékeit, megkóstolhatják a magyar gasztronómia csodáit, a finom ételek mellé fantasztikus magyar borokat és pálinkákat kortyolgathatnak.

Esti programok: Csütörtökön este a Presidance társulat előadását nézhetik meg az érdeklődők, szombaton este pedig a 100 Tagú Cigányzenekar szórakoztatja a nagyérdeműt. Több színpad izgalmas és látványos műsorai közül válogathatnak a látogatók. Vasárnap este a Pink Floyd Tribute zenekar kápráztatja el azokat, akik nem bánják, ha hétfőn kicsit nehezebben kelnek fel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Lyoness Hungaroring Fest az első olyan kezdeményezés, amely ötvözni szeretné a magyar kultúrát és a Forma-1 szellemét. Így nem csak a hazai közönség, hanem a külföldi látogatók is olyan élményhez juthatnak, amelyekben eddig nem volt részük.

Címkék:
palik lászló,