Suzuki 0 %-os hitelre: négy modellt is akcióznak a szigetországban!

Pénzcentrum2009. április 16. 16:00

A kamatmentes hitelajánlat a Swift, a Splash, az SX4 és a Grand Vitara modellekre érvényes, áll a Suzuki brit forgalmazójának közleményében. Az akció nyár közepéig (2009.06.30-ig) tart, az önerő mértéke modellenként eltérő.

A vásárlásösztönző konstrukció futamideje minimum két év, a törlesztőrészleteket havonta kell megfizetni. A Swift esetében 30 %, a Grand Vitaránál 40 %, az SX4 és a Splash modellekre 50 %-os önrész befizetése esetén jogosult a vásárló a kamatmentes hitelre.

Korábban: Harmadával csökkentek az újautó-eladások az első negyedévben!

Az akció nem minden felszereltségre vonatkozik, 0 %-os kamatra a háromajtós Swift 1,3 GLS, az 1,9-es DDiS Grand Vitara vihető el. A Splash és az SX4 modellekre vonatkozó megkötéseket nem tettek közzé.

A kisautók vásárlói célcsoportjába elsősorban a kispénzű, alacsony havi részletre vágyó fiatalok tartoznak, a forgalmazó igyekezett az ő igényeikhez igazítani a konstrukciót. A kedvező finanszírozásnak köszönhetően fokozódhat az elegáns és sokoldalú terepjáró iránti kereslet is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Korábban: Új autó kétmillió alatt: Tata Nano helyett ez jut a kispénzű magyarnak!

Egyéni konstrukció esetén 5,9 %-os THM melletti finanszírozást tudnak biztosítani, de ebben az esetben a futamidő lejárta előtt előtörlesztési díj nélkül kifizethető a tartozás.

Címkék: