Kutyabarát autó a Hondától - képpel!

Pénzcentrum2009. április 12. 14:00

Az autógyártók tényleg minden követ megmozgatnak, hogy újabb váráslói szegmenseket próbáljanak megtalálni, hátha el tudnak adni néhány autóval többet a döglődő piacon.

A Honda ennek a koncepciónak a jegyében találta meg magának a kutyatulajdonosokat és készítette el az első kutyabarát autót. Lehet valami a gondolatban, hisz az amerikai állattartók tavaly 41 milliárd dollárt költöttek kedvenceikre, s az előrejelzések szerint ez az összeg két éven belül akár 52 milliárd is lehet. Hátha akadnak néhányan olyanok, akik szerint jó ötlet a kutyára optimizált Honda Elementet vásárolni, potom 20 ezer dolláros alapáron.


Az autóban beépített vizestálka, külön ventillátor, kipárnázott kutyaágy és egy külön kihúzható rámpa is található, azoknak a kutyáknak, akik képtelenek beugrani a csomagtartóba, vagy csak szeretik a teátrális entrékat. Az ülések huzata könnyedén lehúzható, a kutyaágyban terpeszkedő ebet pedig körben megerősített védelem próbálja óvni egy esetleges ütközés esetén. Az autó akár már idén ősszel is forgalomba kerülhet.

Címkék: