Komoly leállás a magyar banknál: elérhetetlen a mobilapp, sokan bosszankodhatnak

Pénzcentrum2023. szeptember 6. 10:15

Sem az internet- sem a mobilbank nem működik az Ersténél egy nem részletezett technikai hiba miatt.

Reggel óta akadoznak az Erste Bank internetbanki és mobilbankos szolgáltatásai is - tudta meg a Pénzcentrum egy olvasójától.

Mint beszámolt róla, az internetbankba belépve egy technikai hibáról szóló üzenet fogadta, a mobilbankba pedig bár be tudott lépni, ott is volt egy üzenet. Erről képet is küldött, mutatjuk:

A technikai hibában az az érdekes, hogy állítólag csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik, legalábbis erre enged következtetni az Erste üzenete:

A George Web és George App technikai okok miatt még nem elérhető. Az internetes vásárlásnál még fennakadásokat tapasztalhatsz, de a kártyáddal tudsz fizetni, készpénzt felvenni és befizetni ATM-en keresztül. A kártyatiltás továbbra is elérhető. Az Erste Bank felé indított utalások beérkeznek, az előre beállított utalásaid teljesülnek. Vállalati ügyfeleink tudják használni a NetBankot és Electra-t

- írták a rövid közleményben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Frissítés (18:46)

"Teljes körűen elérhető az Erste minden szolgáltatása" - derül ki a bank esti tájékoztatásából.

Elengedi, illetve jóváírja a váratlan rendszerleállás alatt lakossági és mikrovállalati ügyfelei fiókban vagy TeleBankon indított utalásainak díját az Erste Bank. A pénzintézet elhárította a hibár, így a George Web mellett már a George App is újra teljes funkcionalitásában elérhető. A bank az okozott kényelmetlenség miatt ügyfelei elnézését kéri"

- olvasható a bank közleményében.

Címkék:
mobilbank, internet, bank, erste, leállás, üzenet, mobilapp, erste bank, george, erste bank magyarország,