50 százalékos áremelést jelentett be a Vodafone: ez sok ügyfélnek fog fájni

Pénzcentrum2023. március 20. 14:03

Április végétől 50 százalékkal megemeli a médiaeszközök bérleti díjait a Vodafone. Így, akinek egynél több tévéje van, amin használná a szolgáltatást, annak ezt is be kell nyelnie.

E-mailben értesítette ügyfeleit a Vodafone, hogy 2023. április 28-tól módosulnak az igénybe vett médiaeszközök havi bérleti díjai. Magyarul: akinek több mediaboxra van szüksége, mert több tévéje van, az szívhatja a fogát, ugyanis bár egy eszközt ingyen biztosít a szolgáltató, de a másodikért és a harmadikért bérleti díjat kell fizetni.

Az értesítés szerint az alábbi eszközök havidíja az addigi 500 forintról 750 forintra, azaz 50 százalékkal emelkedik:

  • Mediabox
  • Mediabox felvétel opcióval
  • Kaon Mediabox
  • Vodafone Mediabox
  • Mediacard

A módosítás az előfizetői szerződésre vonatkozó felmondási jogot nem keletkeztet - áll az ügyfeleknek küldött levélben.

Frissítés! Cikkünk nyomán a Vodafone Magyarország sajtóosztálya a következő reakciót juttatta el szerkesztőségünkhöz:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

az egynél több médiaeszközt igénybe vevő lakossági, illetve kis-és középvállalati ügyfelek esetében a második, illetve harmadik médiaeszköz esetében a szolgáltató a jelenlegi bruttó 500 forintról bruttó 750 forintra módosítja a médiaeszköz(ök) havi bérleti díját. A 250 Ft-os ármódosítás kizárólag a második, illetve további médiaeszközök díját érinti és 2023. április 28-tól érvényes. A szolgáltató az érintett ügyfeleket e-mailben vagy SMS-ben – az ezen csatornákkal nem rendelkező ügyfeleket pedig számlalevélben – értesíti.

Címkék:
Vodafone, tévé, drágulás, áremelés, szolgáltatás, bérleti díj, vodafone magyarorszag,