Súlyos állapotáról vallott Horváth Lajos Ottó: így nincs értelme visszatérni a színházba

Pénzcentrum2024. február 5. 20:30

Először szólalt meg súlyos balesete óta a Nemzeti Színház művésze, visszatéréséről is beszélt egy interjúban.

Bár a baleset részleteiről nem akart beszélni, azt végre elmondta, hogy érzi magát Horváth Lajos Ottó, az a színész, aki még tavaly év végén sérült meg a Rómeó és Júlia előadása közben. A színművész most az Indexnek adott interjút, amelyben eloszlatta a visszatérésével kapcoslatos találgatásokat.

Horváth Lajos Ottó azért nem akart balesetéről beszélni, mert egyrészt nem érezte késznek magát, másrészt még mindig tart a rendőrségi vizsgálat. Azt azonban elmondta, hogy van.

Jól vagyok, köszönöm. A körülményekhez képest jól vagyok. A sajtóban megjelent már, hogy a sérüléseink végtagsérülések, az enyém kéz- és lábsérülés. Ezeket igyekeznek a megfelelő szakemberek megfelelően kezelni, hogy helyre jöjjenek. Hosszú folyamat lesz ez, minimum fél év, de lehet, hogy hosszabb. Ez majd fél év múlva kiderül. A civil életemben most igazából ez a fő tevékenység, hogy erre figyelek, ez folyamatos elfoglaltságot jelent a nap nagy részében

- mondta az Indexnek a színművész. Hozzétette: szerinte még a visszatéréséről korai lenne beszélni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Akár abban a tekintetben, hogy ne csorbuljon a színházi játék, akár abban, hogy erre tudjak koncentrálni. Mert jelen pillanatban nem igazán tudok másra koncentrálni, mint hogy a sérült kezemmel, lábammal foglalkozzam, annyira lefoglal, annyira vigyázni kell rá. Úgyhogy így nincs értelme. Amikor az ember nincs ott száz százalékig, azt nem lehet csinálni

- mondta még Horváth Lajos Ottó.

Címkék:
baleset, munkabaleset, színész, nemzetközi, szórakozás, színház, nemzeti színház,