Megáll az ész: már most horror pénzért árulják a Szoboszlai-mezeket Liverpoolban

Pénzcentrum2023. július 3. 11:26

Piacra is dobták a Szoboszlai Dominik nevével ellátott mezeket a Liverpool webshopjában. A magyar rekordigazolás trikójáért kb. 40 ezer forintot kell fizetni, a gyerekméretű mezek pedig nagyjából 31 ezerbe kerülnek.

Hétvégén lezárultak a találgatások, Szoboszlai Dominik a szokásos orvosi vizsgálatok után aláírta a szerződését Liverpoolban. Mint a Pénzcentrum is megírta, a transzfer díja rekord: 70 millió eurós (kb. milliárd forintos) kivásárlási árat perkáltak ki érte a vörösök az RB Liepzignek, amivel Szoboszlai a valaha legdrágábban leigazolt magyar futballista lett. Sajtóhírek szerint a magyar válogatott csapatkapitánya teljesítménybónuszokkal együtt heti 150 000 fontot, azaz nagyjából 65 millió forintot kereshet a Liverpoolnál, vagyis évente 3,4 milliárd forintot tehet zsebre.

Szoboszlai a legendás 8-as mezszámot kapta meg a csapatnál, ezt viselte többek között a Liverpool legendája, Steven Gerrard is. A magyar labdarúgó nevével ellátott trikók már meg is jelentek a csapat webshopjában, méghozzá elég borsos áron:

Szoboszlai Dominik hivatalos mezéért ugyanis 90,95 fontot, azaz kb. 40 ezer forintot kérnek, a gyermekméretű darabok pedig 70,95 fontba, azaz nagyjából 31 ezer forintba kerülnek - plusz szállítási díj.

Egyébként ez nem kirívó összeg, az összes liverpooli labdarúgó mezéért ennyit kérnek a shopban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA

Címkék:
webshop, foci, sport, webáruház, anglia, labdarúgás, szórakozás, focista, magyar válogatott, nagy-britannia,