Balaton fagylaltja 2023: nem is kerül sokba egy gombóc a díjnyertes édességből, itt lehet megkóstolni

Pénzcentrum2023. május 24. 09:00

550 forintba kerül egy gombóc az év balatoni fagyijából. A balatoni tövises mangó sorbetet a balatonalmádi Amaretto Fagyizóban készítették. A díj nem csak az elismerés miatt fontos, a győztes ízt készítő cukrászda forgalma általában 10-15 százalékkal megnő.

A balatoni tövises mangó sorbet lett 2023-ban a Balaton fagylaltja, melyet a balatonalmádi Amaretto Fagyizó mestere készített. A 24.hu megkérdezte tőlük, hogy mennyibe is kerül egy gombóc a díjnyertes édességből, és mint kiderült, 550 forintért kínálják gombóconként.

Hozzátették, családi kedvezményük is van, és nyolc vagy annál több gombóc fagyi vásárlása esetén 50 forint kedvezményt adnak.

A díjnyertes fagylaltunk megtalálható Balatonalmádiban az Amarettóban és az Amaretto Due-ban, napokon belül pedig a győri és a pápai üzletünkben is

- írták.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A portál szerint elég jó üzlet megnyerni a balatoni fagyiversenyt, a győztes édességet elkésztő fagyizó forgalma 10-15 százalékkal is megnő. Rendre hallani, hogy csak az év balatoni fagylaltja miatt térnek be a vendégek.

Címkék:
Balaton, fagyi, verseny, cukrászda, édesség, fagylalt, szórakozás, fagyizó, győztes,