Folytatódik a Fekete Vonat botránya: keményen felkérdezték L. L. Juniort a veszteséges koncert miatt

Pénzcentrum2023. március 31. 10:27

L. L. Juniort vádolja azzal a Fekete Vonat másik tagja, Beat, hogy anyagi bukás lett a zenekar nagykoncertje. Mint egy videóban elmondta, hiába állt a színpadon 10 ezer ember előtt, és írt ő tízből nyolc dalt, most 300 forint van a zsebében.

Facebook élő videóban ment neki zenésztársának a Fekete Vonat másik tagja, Beat, aki még mindig azt nehezményezi, hogy anyagi bukás volt a zenekar januári koncertje. L. L. Juniort vádolta meg azzal, hogy hiába állt a színpadon tízezer ember előtt, írt ő tíz dalból nyolcat, jelenleg 300 forint van a zsebében, közben zenésztársának pedig „több százmillió forintja” - számolt be a Blikk.

Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Mikor hétezer embernél van a nullszaldó és tízezer a kapacitása a helynek? Háromszáz emberre csináltuk a befektetést meg a próbákat? Háromszáz embernek a bevételére alapoztatok?

- sorolta Beat, aki azt ígérte L. L. Juniornak, hogy „még számolunk”.

Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert?

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- mondta.

Címkék:
gázsi, bukás, koncert, zenész, veszteség, sztárgázsi, előadás,