Így él most Kanadában a magyar zenészlegenda: templomban lakik, távol a családtól

Pénzcentrum2021. december 18. 20:04

Egy templomban él Kanadában Varnus Xavér. A legendás magyar orgonaművész eredetileg Torontóba akart költözni, de megfogta a kisvárosi épület. MInt elmesélte, teljesen átlagos életet él, bevásárolni is mag jár.

Három éve a fiai és az unokája miatt költözött végleg Kanadába Varnus Xavér. A zenész nemrég Új-Skóciában vett egy templomot, ahová oda is költözött, így 1800 kilométerre lakik a családjától.

Negyven éve oda-vissza ingázom Magyarország és Kanada között. Éppen torontói ingatlanokat nézegettem, a kezem rajta volt az egéren, egyszer csak egy disznó szúnyog landolt a mutatóujjamon. Ahogy megpróbáltam lecsapni, a kurzor áthúzódott 1800 kilométerrel arrébb, Új-Skóciába, és ott volt a lista tetején ez a templom

– mesélte el a Sorok között Lutter Imrével című műsorban a legendás zenész, mint mondta, aktív tagja települése közösségének, vendégül látja a helyieket és koncerteket is ad a szomszédainak.

Teljesen átlagos életet élek

– jelentette ki a művész, aki maga jár bevásárolni is, ha kell.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék:
lakás, lakásvásárlás, ingatlan, ingatlanpiac, zenész, költözés, kanada,