Kész, vége: végleg lehúzza a rolót a legendás fővárosi étterem

Mr. Lájk2017. június 26. 20:04

Június 30-án várja a vendégeket utoljára a Pajtás Étterem. A hely 1969 nyarán nyitott, azaz majdnem napra pontosan 48 évnyi működés után húzza le végleg a rolót.


"A nagy múltú Pajtás Étterem június 30-án nyit ki utoljára. Vezetői döntés, amit mi is ma tudtuk meg! Köszönjük, hogy kitartottak mellettünk és szerették a főztünket, illetve magát a helyet! Mi nagyon szerettünk itt lenni és a helyet, magát a vendégeket, illetve a hangulatot! Köszönjük!"

- olvasható az étterem Facebook-oldalán.  A Gyorskocsi utcában található hely egyébként a Moszkva tér című filmben is feltűnt.

A kommentekből kiderül, az étterem vezetője is csak most értesült a hírről.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az hogy mi lesz ennek a helységnek a sorsa azt nem tudjuk. Mi annyit tudunk, hogy hétfőn már nem kell beizzítani a konyhán a tűzhelyeket és nem kel finom ételekkel kiszolgálnunk Vendégeinket! Mi is nagyon sajnáljuk és jelen pillanatban sokkolt minket ez az információ! Mi köszönjük a bizalmukat!!!

- írta.

 

Címkék:
étterem, Budapest, gasztro, bezár, bezárás,