Meglepő döntést hozott Fluor Tomi: elhagyja Budapestet, itt vett álomházat a zenész

Pénzcentrum2023. július 11. 11:02

Fluor Tomi a jelek szerint végleg elhagyja Budapestet és a nyüzsgő, városi életét egy sokkal nyugodtabbra cseréli. A zenész ugyanis a Balaton mellett vásárolt most magának ingatlant közvetlenül gyermekkori barátja otthona mellett.

Fluor Tomi egy következő életszakaszba lépett, amikor is már csendre és nyugalomra vágyik. A zenész ugyanis a Balatonnál, egészen pontosan Balatonakarattya környékén vásárolt magának egy ingatlant, aminek a felújítási munkái még mindig folynak.

Arról nem beszélt az IstenEstben Fluor, hogy a fővárost végleg hatra hagyja-e, illetve mi történt az itteni otthonával, az azonban kiderült, hogy az egyik gyerekkori barátja mellett talált olcsón egy nyaralót, aminek a felújítását a barátja felügyeli. Ő ugyanis nem járt arra, mióta megvette a házat.

Minden sokkal lassabb és drágább, mint amire számítasz. Igazából soha nem készül el, cserébe az összes pénzedet belerakod

– mondta el a zenész.

Címkék:
vásárlás, otthon, Balaton, lakásvásárlás, Budapest, nyaraló, lakáspiac, ingatlanpiac, zenész, youtube, nyaralópiac, ingatlan adásvétel,