Mutatjuk a hirdetést: ennyiért árulja luxusvilláját L. L. Junior

Pénzcentrum2022. április 5. 12:02

L.L. Junior 55 millióval kér többet a törökbálinti ingatlanjáért, mint tavaly. Most 335 millió forintért árulja a luxusházát a rapper, aki még augusztusban hirdette meg az ingatlant, eredetileg 280 millióért.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan engedett a luxusháza árából L.L. Junior, most azonban mégis feljebb vitte, és még a legelső árnál is 55 millió forinttal többet, 335 milliót kér az örökpanorámás, számos extrával felszerelt villáért.

A luxusház egy 270 négyzetméteres, 3 szintes, 2 fürdőszobás, 6 teraszos, 2 garázsos, borospincés és medencés ingatlan, amihez egy 600 négyzetméteres telek is tartozik.

Az ingatlan.com-on megjelent hirdetés alapján az ingatlan minden szükséges luxussal felszerelt: Alexával vezérelt okosotthon, szauna, medence, jacuzzi, teljes körű kinti-benti kamerarendszer, csodálatos, minőségi burkolatok tartoznak a házhoz, és minden szobához jár terasz, ahonnan 180 fokos panoráma tárul majd az új lakó elé.

Lakást vennél? Válogass a hitelajánlatok között a Pénzcentrum kalkulátorában!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Tavaly még arról írtunk, hogy 280 millió forintért árulta törökbálinti luxusotthonát L. L. Junior. Úgy tűnik, a zenész végleg szakított feleségével, aki kislányukkal együtt albérletbe költözött. Az eladósorba került luxusingatlanban feleségével közösen éltek.

Címlapkép: ingatlan.com

Címkék:
ingatlan, lakáspiac, luxusingatlan, ingatlanpiac, ház, luxusvilla, millió, zenész, hirdetés, ingatlanhirdetés, ingatlan.com,