Csillag Születik: erre költi a 12 milliót a győztes

Pénzcentrum2012. június 17. 13:17

Egy fillért sem költött a 2009-es Csillag Születik megnyeréséért kapott milliókból Tabáni István. A sztár lakásra spórol.

A tehetséges énekes a verseny után azt nyilatkozta, hogy összegyűjti az egy éven át járó havi egymillió forintot, hogy ha megtalálja az igazit, akkor el tudjanak indulni a valós életben. Nemrég örömmel újságolta, hogy a nősülés és a családalapítás is ott van a tervei között.

Tabáni a Blikknek elmondta, nem élte fel a pénzt, még mindig megvan a teljes nyeremény. Ebből a pénzből szeretne lakást venni, de egy esetleges hitel alapját is képezheti majd a 12 milliós nyeremény.

Tabáni István a Csillag Születik 2009-es, és Mészáros János Elek, a 2012-es győztesének közös produkciója


Budapest több kerületében csökkentek az árak

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Jó hírünk van Tabáninak: 2011-ben, országosan 2%-kal csökkent az eladott lakóingatlanok átlagára. Hat megyében (Tolna, Somogy, Győr-Moson-Sopron, Bács-Kiskun, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala) volt pozitív irányú elmozdulás 2010-hez képest. Érdekes, hogy a legnagyobb arányú, 8-9% közötti árcsökkenés a három közép-dunántúli megyében (Fejér, Veszprém és Komárom-Esztergom) mutatható ki.

Budapesten az országosnál valamivel enyhébb volt az éves árváltozás mértéke tavaly. Árnövekedést öt kerületben (III., V., VI., IX. és XXIII.) regisztráltak. 5%-nál jelentősebb árcsökkenés három dél-pesti kerület (XVIII., XIX. és XXI.) mellett a XII.-ben ment végbe. 19 irányítószám-körzetben esett vissza 10%-ot meghaladóan az átlagos tranzakciós ár; ebből csak hat budai oldali, három viszont XVIII. kerületi. Ugyanakkor a 23, 5% feletti áremelkedéssel jellemezhető körzetből is csak négy van budai kerületben, 3-3 viszont a már említett XXIII. és a XV. kerületben. Csakúgy, mint országosan, a fővárosban sem alkalmazható tehát a kelet-nyugat, illetve Buda-Pest piaci kettősséget leíró sztereotípia.

Címkék:
csillag születik,