A fiatal pár kálváriája: házat vettek, beszakadt alattuk a padló

Pénzcentrum2012. április 1. 14:00

Azt hitte álmai otthonába költözik be párjával a brit Rosie Kennedy, ám lelkesedésük hamar tovaszállt, ugyanis beszakadt alattuk a padló. A kálvária itt azonban még nem ért véget - hiába a szakértői vélemény, a biztosító mégsem akar fizetni.

Nem sokáig élvezhette a tökéletes otthon nyújtotta előnyöket a 25 éves Rosie Kennedy, és párja a 30 éves Chris Brennan. Alig 24 órával beköltözésük után ugyanis - miközben új otthonukra koccintottak - beszakadt a szerelmes pár alatt a konyha padlója.


"Sokkot kaptunk, félelmetes volt. Eszünkbe se jutott mielőtt megvettük a lakást, hogy ez megtörténhet. Arról nem is beszélve, hogy többek között azért vettük meg a lakást, mert a konyha tökéletes állapotban volt. Minden pénzünket erre költöttük. Fogalmunk sincs, mit csináljunk. Le vagyunk sújtva" - nyilatkozta a Daily Mailnek Rosie, akit a baleset során maga alá temetett a leomló tűzhely.


Hiába úszta meg nagyobb sérülés nélkül az esetet a fiatal nő, a pár kálváriája itt azonban még nem ért véget. Hiába van kezükben ugyanis a vásárlás előtti szakértői vélemény - melyből a konyha állagromlása nem derül ki - a biztosítótársaság mégsem akar fizetni. A javítás költségét így a párnak kell előteremtenie, mely nem kevés, legalább 24 ezer fontra (~8,5 millió forint) rúg.

 

Címkék: