A Tigáz foga is fáj a volt Főgáz területre

Pénzcentrum2011. március 2. 09:02

Tovább folytatódik a harc a fogyasztókért. Nemcsak a Főgáznak fontos a január 13.-tól 90 napig megszerzett ügyfélkör, a Tigáz is beadta kérelmét a területének bővítésére.

A Magyar Energia Hivatal (MEH) által korábban 90 napra felfüggesztett EMFESZ ügyfeleinek egy részét 2011. január 13-tól a TIGÁZ Zrt. szolgálja ki. Annak érdekében, hogy a TIGÁZ ezt követően is elláthassa az érintett budapestieket, egyetemes szolgáltatási működési engedélyének módosítását kérte a MEH-től.

A gázszolgáltató Pest megyében már eddig is 400 ezer ügyfele számára biztosította a földgázt, január közepétől további, közel 60 000 budapesti és Pest megyei felhasználóval bővült ez a kör. Őket kívánják megtartani, viszont a főgáz is számít ugyanezekre az ügyfelekre. Mint ahogy már korábban írtuk a Főgáz Zrt. 75 ezer ember megtartását tervezi a Tigáz területén.

A budapestieknek a TIGÁZ Zrt. a jövőben a választás lehetőségét kívánja nyújtani, hogy a kedvező, szimpatikus szolgáltatót választhassák. A fogyasztók eddigi visszajelzése pozitív volt az új fővárosi gázszolgáltató, a TIGÁZ kapcsán -állította a cég.

 

Címkék: