A főbérlő celeb és a luxusalbérlet + fotók

Pénzcentrum2010. november 19. 15:02

Havi 45,000 dollárért (9,2 millió forint) adja ki Nicole Kidman New York-i luxusapartmanját.

A Richard Meier által tervezett ultraminimalista ingatlant a színésznő anno 8 millió dollárért (jelenlegi áron 1,63 milliárd forint) vásárolta.

 


Most azonban azért döntött a bérbeadás mellett, mert férjével Keith Urbannal megvették új otthonukat a közelben.

 


A teljes 12. emeletet elfoglaló, 1150 négyzetméteres lakásban három hálószoba is található, valamint egy, az épület teljes hosszában elterülő napfényes nappali gondoskodik a vendégsereg érkezéséről.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A jövőbeni bérlő minden bizonnyal igazi hírességekkel is összefuthat a liftben, ugyanis többek között olyan sztárok laknak a szomszédban, mint a divattervező Calvin Klein, vagy az X-Men filmek sztárja, Hugh Jackman.

 

Címkék: