Elképesztő luxuslakást vett a világ leggazdagabb embere + fotók

Pénzcentrum2010. augusztus 1. 11:02

Új házat vásárolt a világ leggazdagabb embere. A telekommunikációs iparból meggazdagodó Carlos Slim Helu 44 millió dollárért (9,6 milliárd forint) vásárolta meg a New York-i Duke-Semans palotát.

A közel 2 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan New York egyik legelegánsabb részén, az Ötödik Sugárúton található.

 


Az 1901-ben épült ház földszintjén egy elegáns orvosi rendelő található, a luxuslakás-komplexum az belső emeleten kezdődik.

 


A hírek szerint a házban 12 hálószoba, 14 fürdőszoba és nyolc kandalló kapott helyet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


A mexikói üzletember számára a vásárlás valószínűleg nem jelentett nagy megrázkódtatást, hiszen magánvagyona 53,5 milliárd dollárra (közel 12 ezer milliárd forint) tehető. (Összehasonlításként: az ötöslottó rekord közeli főnyereménye július 3-án 3,17 milliárd forintot tett ki.)

 

Címkék: