Kijózanító pofon! Észhez tér-e a botrányceleb?

Pénzcentrum2010. április 6. 16:58

Mámoros állapotba került a botrányairól elhíresült Amy Winehouse, amikor arra gondolt, hogy hamarosan beköltözhet az új ötszobás álomotthonába. Majdnem észhez tért azonban, amikor a felújítást végző cég képviselője közölte vele a költségvetés végösszegét.

Jó ideig eltarthat még, mire az énekesnő átveheti a teljesen felújított házát, mivel a kivitelezés idejére és összegére vonatkozó előzetes kalkulációk tévesnek bizonyultak. Winehouse abban bízott, hogy rövidesen beköltözhet, de a munkálatok során előre nem várt nehézségek merültek fel.

A munkálatok megkezdését követően megállapították, hogy a ház sokkal rosszabb állapotban van, ezért a projekt sokkal nagyobb és költségesebb lesz, mint azt előzetesen gondolták. Az eredeti költségvetés napról-napra dagad az újabb és egyre nagyobb számláktól.


Amy Winehouse (Forrás: Sun magazin)

A kivitelező szerint a házat gyakorlatilag az alapoktól a tetőig teljesen fel kell újítani ahhoz, hogy az énekesnő elképzeléseinek megfelelően tudják átadni a munkát, ez viszont további költségekkel jár. A büdzsével óvatosan kell bánni, van egy határ, amit az énekesnő nem szeretne átlépni.

A rossz nyelvek szerint az énekesnőnek megfájdul a feje, hacsak rágondol a felújításra, pedig a világszerte eladott több millió lemeznek köszönhetően nem lehetnek anyagi gondjai.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Igaz, hogy a költségek folyamatosan emelkednek, de eközben Amy egy olyan szállodai szobába múlatja az időt, ahol egyetlen éjszakáért 7 ezer fontot kell fizetni.

Címkék: