Luxuslakások százait adják át Pozsonyban

Pénzcentrum2010. március 26. 09:47

Elkészült Közép-Európa jelenlegi legnagyobb ingatlanberuházása, a pozsonyi Eurovea városnegyed. A 16 focipályányi területen lakások, üzlethelyiségek, kávéházak és egy mozi is várja az odalátogatókat.

A Duna mellett elkészült ingatlanfejlesztés során összesen 254 luxus kivitelezésű lakás kapott helyet a városközpont négy lakóépületében. A 173 ezer eurótól induló lakásokban minden igényt kielégítő luxust ígér az ír fejlesztés honlapja. Az egy, kettő illetve három hálószobás lakások mellett az épületek legfelső szintjein nagyobb alapterületű penthouseok is kialakításra kerültek.


A lakóknak és a városközpontba látogatóknak nyújt szórakozási lehet a területen kialakított több 30 étterem, bár és kávézó valamint egy IMAX és nyolc multiplex moziterem. Az új városnegyedben több ezer négyzetméteren több mint 150 shopban lehet majd vásárolni.

A városközpontban a lakásokon kívül 24 ezer négyzetméter A-kategóriás irodaterületet is felépítettek, és egy 5 csillagos Sheraton szálloda várja az üzletembereket és a turistákat. A gondtalan parkolásról összesen 1700 mélygarázsos beállóhely gondoskodik.

Címkék: