300 milliós ingatlant tett a földdel egyenlővé George Bush

Pénzcentrum2010. január 7. 16:02

Mint ismert, tavaly februárban - Barack Obama elnöki beiktatását követően - George Bush és felesége a család texasi birtokára költözött. A házaspár vásárolt egy másik ingatlant is Dallas közelében, de mivel a szomszédos épület túl közel volt, arra is rátették a kezüket.

A fél hektáros telken fekvő 765 négyzetméteres ingatlan értékét 2 millió dollárra (375 millió forintra), a mellette található - nem kívánatos - épület értékét 1,6 millió dollárra (300 millió forintra) becsülték a szakértők.

Decemberben megérkezett a hivatalos bontási engedély és a munkagépek nekiestek az ingatlannak. Az épületet a földdel tették egyenlővé, csak néhány ház körüli fa vészelte át a buldózerek pusztítását.

A rossz nyelvek szerint egy a szomszéddal folytatott korábbi vita áll a háttérben, a bontást végző cég képviselője azonban elárulta, hogy biztonsági és kényelmi okokból növelték meg a telek méretét.

A Bush család szóvivője nem kívánta kommentálni az esetet, magánügynek titulálta az ingatlan lebontását.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy televíziós csatorna helikopterről légi felvételeket készített a napokban, ezeken jól látszik, hogy híre-hamva nem maradt az épületnek.

Címkék: